Sara Bandosz

Ik ben Sara Bandosz (Krasnystaw, 1990) en sinds oktober 2015 ben ik in de leer én werkzaam bij Nouverture. De kans om in de galerij te werken, kwam praktisch uit de lucht vallen. Sindsdien heb ik bij Galerie Nouverture een basiscursus edelsmeden gevolgd en men zag mijn potentie als creatieveling en ontwerper. Zodoende ben ik gaan experimenteren met het edelsmeden. Eerst met onedele metalen zoals messing en alpaca, maar uiteindelijk heb ik mij gewaagd aan zilver en goud. Het brengt mij voldoening om met mijn handen bezig te zijn en mooie dingen te maken.

Eind 2014 ben ik afgestudeerd aan het Saxion als video-editor. Leuk, maar mijn passie lag ergens anders. Ik heb mij altijd al met creatieve dingen bezig gehouden; van breien tot tekenen en van klussen tot haken… en nu heb ik mij dan aan het edelsmeden gewaagd. Heerlijk ontspannend en ontzettend leuk.

In de toekomst wil ik als ZZP’er aan de slag te gaan, maar voor nu richt ik mij op het leren van technieken en het uitbreiden van mijn netwerk. Uit mijn omgeving komen alleen maar positieve geluiden aangaande mijn werk en dat is ook zeker een fijne boost om vooral lekker door te gaan met dit mooie vak!

Toont alle 2 resultaten