Marga Janmaat

Toren – Stearway to heaven keramiek raku

In het kort

Toren raku keramiek met houten laders,geïnspireerd op het lied Stairway to Heaven

Stairway to Heaven is een nummer van de Britse rockband Led Zeppelin. Het werd in 1971 uitgebracht op het album Led Zeppelin IV. Het nummer is geschreven door gitarist Jimmy Page en zanger Robert Plant.

Het wordt geregeld genoemd als het beste rocknummer uit de 20e eeuw.[1] Het nummer is een vaak aangehaald voorbeeld van het genre progressieve rock en wordt vaak op de radio aangevraagd. Tevens is het een veelgehoord nummer op begrafenissen. Van de bladmuziek van Stairway to Heaven zijn opmerkelijk veel exemplaren verkocht: 1,2 miljoen.

175,00 (incl. btw)

Te koop

Over Marga Janmaat

Sinds 2012 fotografeer ik actief in Enschede en omgeving. Met liefde en aandacht voor het detail maak ik foto’s van verschillende onderwerpen. Onderwerpen die mij aanspreken zijn Macro, creatief, natuur en bloemen. Ook fotografeer ik diverse kunst objecten in opdracht, zoals keramiek en glas. Tijdens het fotograferen speel ik met licht, voorwerpen en natuur.

…meer over Marga Janmaat

Eigenshappen van "Toren – Stearway to heaven keramiek raku"

Extra informatie

Levering & Zekerheid

U kunt het werk zowel zelf ophalen in Enschede als wel veilig verzenden binnen Nederland. Na aankoop nemen graag telefonisch contact met u op om het ophalen of levering verder af te stemmen.

Verzenden
Voor veilig verzenden binnen Nederland wordt €19,30 (incl. btw) extra berekend.

Ophalen
Walstraat 18 b-c
7511 GH Enschede
Tel: 053-7504153
galerienouverture@gmail.com

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag van 10:00 tot 17:30
Zaterdag van 10:00 tot 17:00
Zon- en feestdagen gesloten